Interieurinrichting

Uw interieur doet uw woning verkopen. Via onze nieuwe formule kunnen wij uw woning opfrissen en garanderen wij u een vlottere verkoop aan een hogere prijs!

Voor

Na

Vastgoedstyling

Snellere verkoop aan een hogere prijs!

Indien uw woning in aanmerking komt voor een opfrisbeurt kunnen we dit voor u regelen. Van schilderen tot plaatsen van meubels en verlichtingsarmaturen. Door gebruik te maken van kartonnen meubels kunnen we de woning snel inrichten waardoor we de volwaardige mogelijkheden van het huis kunnen tonen.

Het is eveneens mogelijk om enkel 3D interieurontwerpen te maken waardoor de potentiële kopers zich een beter beeld kunnen vormen van wat het zou kunnen worden na de nodige renovatiewerken.

Interieurinrichting

Wenst u uw woning niet te verkopen maar wel te vernieuwen?

U kan bij ons terecht voor een interieurontwerp op maat. Via 3D ontwerpen ziet u het gehele plaatje alvorens over te gaan tot actie en aankoop. Dit kan gaan van volledige renovatie tot enkel het vernieuwen van het meubilair.

Hiernaast ziet u een interieurontwerp voor een studentenkamer. Deze was op het moment van verkoop nog niet klaar. Op deze manier kunnen potentiële kopers zich een idee vormen van hoe de ruimte er gaat uitzien.

Fotografie

Hoe belangrijk is fotografie?

Fotografie is de dag van vandaag alsmaar belangrijker bij het presenteren van uw woning. De perfecte combinatie tussen compositie en licht is essentieel. De vastgoedstyling komt pas volledig tot zijn recht met goede foto's voor de presentatie van de woning.

Potentiële kopers bekijken de foto's zorgvuldig alvorens ze overgaan tot het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de potentiële kopers een realistisch beeld krijgen van hoe de woning er in het echt uitziet.